De voordelen van Optiek Kale

Optiek Kale in Nunspeet en Kampen,

Geen grote keten, maar lokale betrokkenheid en een band met de klant. Gewoon goede oog- en oorzorg, zonder overbodige rompslomp. Dat is Optiek Kale. We helpen u graag, we helpen u goed en u en bent altijd welkom.

De voordelen van Optiek Kale:

Veel klanten van Optiek Kale komen al jaren bij ons. Wij kennen ze en zij kennen ons. Er is een persoonlijke band gegroeid. En dat vinden we belangrijk. U mag zich bij ons thuis voelen.

Per 1 oktober 2022 hebben wij Haverkamp Optiek toegevoegd. De mensen achter Haverkamp Optiek vinden een persoonlijke band met de klant net als ons erg belangrijk. Haverkamp Optiek wordt Optiek Kale Kampen. Lees meer>

Uw persoonlijke wensen zijn het uitgangspunt voor onze adviezen. We willen u niets opdringen. Het gaat om uw welzijn in horen en zien.

Bij ons wordt u persoonlijk geholpen. U wordt niet van de ene medewerker ‘doorgeschoven’ naar de ander. Al onze medewerkers zijn in staat om u te helpen bij het hele proces van oogmeting, advisering over brillen of lenzen, advisering over vorm en maat van de glazen en het montuur, bespreking van de kosten etc. Onze teamleden Matthijs (eigenaar), Cisca, Niesanna, Kinga, Ard, Joram, Thirza, Paul, Lara, Jolien en optometrist Sabine nemen graag de tijd voor u. Zo leren we u en leert u ons kennen. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn.

Op de homepage, achter de knop ‘ons team, stellen onze teamleden zich graag aan u voor!

Optiek aan huis

Ook als u aan huis gebonden bent, helpen wij u graag. Met onze mobiele meetapparatuur komen wij naar u toe. We nemen dan een grote hoeveelheid monturen mee, waaruit u een keuze kunt maken. U krijgt thuis gegarandeerd dezelfde kwaliteit en persoonlijke service als bij ons in de winkel!

Voor een thuisafspraak kunt u bellen voor regio Nunspeet naar: 0341 253 383 en regio Kampen 038-3328836

Bezoek aan onze winkel aan de Laan 12 in Nunspeet en Oudestraat 147 in Kampen

Ons winkelpand aan de Laan en oudestraat hebben wij bewust een aantrekkelijke, uitnodigende look gegeven. We willen mensen die bij ons komen graag het gevoel geven dat ze bij ons altijd welkom zijn.  U kunt gewoon even binnen lopen voor een vraag over een  glas, of een montuur.

Bij een bezoek aan onze winkel kunt u altijd gebruik maken van een gratis oogmeting! Omdat wij vinden dat uw ogen een kostbaar bezit zijn!

Voor kinderen kan de drempel van een optiekwinkel hoog zijn. Het krijgen van een bril is voor hen een grote verandering in hun jonge leven. Daarom stellen wij kinderen altijd eerst op hun gemak, zodat ze zonder spanning een montuur kunnen kiezen. We geven kinderen ook extra tijd om even te kunnen wennen aan het montuur. Ze moeten tevreden naar huis gaan met een bril waar ze trots op kunnen zijn! Een bril moet voor een kind geen onderwerp van pesten zijn zoals vroeger vaak gebeurde. Een nieuwe bril moet ‘cool’ zijn.

Optiek Kale een begrip in Nunspeet en op de Veluwe

Eén van de meest markante panden aan de Laan is het pand  van Optiek Kale. Vanuit het centrum even linksaf, ziet u aan uw rechterhand meteen onze winkel. Onze huisstijl kenmerkt zich door de prachtige paarsblauwe lavendelkleur, gecombineerd met wit en grijs. Al sinds 1969 is Optiek Kale een begrip in Nunspeet en omstreken. We maken gebruik van onze jarenlange ervaring en combineren dat met onze professionele en innovatieve stijl en werkwijze. We hebben we ons ontwikkeld tot een hedendaagse en vooruitstrevende winkel. Door onze goede naam hebben wij een klantenkring opgebouwd in de regio Nunspeet, Harderwijk, Elspeet, Elburg en ’t Harde en Kampen en IJselmuiden.

Totale Oogzorg

Wij bieden kwaliteit en persoonlijke service op het gebied van de totale oogzorg. Dit kunnen wij ook waarmaken door de aanwezigheid van drie beroepsgroepen binnen de onderneming:

  • Al onze opticiens zijn gediplomeerd
  • Onze contactlensspecialisten hebben naast hun optiekopleiding een specialistische opleiding gevolgd
  • Onze optometrist is volledig opgeleid en heeft een grote ervaring op zijn vakgebied.

Doordat we al deze specialismen onder één dak hebben, krijgt u als klant altijd het juiste advies. U kunt kiezen voor een mooie bril, een trendy zonnebril of contactlenzen.

Kom snel langs in onze winkel aan de Laan in Nunspeet of Oudestraat in Kampen en ervaar zelf waarom Optiek Kale een begrip is!

voor u geselecteerd

Welkom Optiek Kale

Laagdrempelig

Wilfred Meuleman (4)

Wilfred Meuleman, Elburg

OKN-winkel-2019-feb-1662-LR

De voordelen van Optiek Kale

OKN-winkel-2019-feb-1558-LR

Zeiss Kijkprofiel

am eyweare2

AM Eyewear

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst