BBig kinderbrillen

BBig kinderbrillen

In het jaar 2000 kwam een ervaren opticien met het briljante idee om een speciale lijn kinderbrillen te ontwikkelen. Dit resulteerde in het professione kinderbrillenmerk BBIG. Zijn filosifie was: Al zijn kinderen kleiner en ook wat speelser, toch hebben ze vaak een goede smaak. Ze hebben recht op een trendy, vlotte of juist stoere bril die bij hun generatie past!

Deze formule hanteert BBIG nog steeds. Het merk stelt aan kinderbrillen dezelfde eisen als aan volwassen brillen. Verder onderscheidt het merk zich, doordat haar collectie zeer uitgebreid is. BBIG heeft ook goed gekeken naar het speelgedrag van kinderen. In hun dagelijkse doen ravotten kinderen en ze springen en vallen. Daarom zijn de BBIG monturen oersterk, maar tegelijk flexibel en stijlvol. Door het gebruik van moderne technieken en duurzame materialen levert BBIG kinderbrillen die bijna onverwoestbaar zijn!

voor u geselecteerd

optiek-kale-webbeeld-home-4

Brillen 4 Kids, een concept van Optiek Kale

OKN-winkel-2019-feb-1849-LR

Adres & openingstijden

oogmeting aan huis

Optiek Kale komt naar u toe!

Paul & Joe

Paul & Joe

OKN-winkel-2019-feb-1969-LR

Onze 1 uur service

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst