Lenscontrole

Waarom zou ik een halfjaarlijkse lenscontrole doen?

In gesprek met klanten benadruk wij altijd het belang van de halfjaar controle. Het gaat daarbij namelijk niet alleen om het bijstellen van de sterkte. We bekijken ook de traanlaag van het oog, van de klant. Daarin zien we hoe de lens beweegt en hoe het oog reageert op de lens. Dit doen we, omdat we de ogen van onze klanten graag gezond willen houden! Veel lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Deze laten veel zuurstof door en dat zorgt ervoor dat de lens comfortabel zit en het oog helder wit blijft.

Neem de tijd

Bij Optiek Kale nemen we graag alle tijd voor onze klanten. Dan kom je samen tot een goede keuze. We hebben uitgebreide mogelijkheden, waarbij de gezondheid van uw ogen voorop staat. Lenzen heb je in veel verschillende soorten. Vormstabiel (hard) of zachte, enkelvoudige, torische of multifocaal. Veder varieert het hoe lang je met een contactlens doet, een dag een maand, enzovoort. Ook hebben we nacht lenzen. Die doe je alleen ’s nachts in en dan heb je overdag scherp zicht. Bij onze uitgebreide mogelijkheden zit voor vrijwel iedereen een passende oplossing.

Draagt u ook graag comfortabele contactlenzen? En wilt u verzekerd zijn dat uw ogen gezond blijven? Dan bent u bij Optiek Kale aan het goed adres!

Maak een afspraak>

of bel 0341-253383 info@optiekkale.nl

voor u geselecteerd

bbig

BBig kinderbrillen

OKN-winkel-2019-feb-1969-LR

Bifocale brillenglazen

OKN-winkel-2019-feb-1863-LR

De zonnebrillencollectie van Optiek Kale

foto3

Haverkamp Optiek wordt (weer) Optiek Kale

OKN-winkel-2019-feb-1558-LR

Zeiss Kijkprofiel

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

    Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst