ZEISS Smartlife glazen

ZEISS Smartlife glazen voor een leven lang ontspannen kijkplezier.

We leven in een nieuw tijdperk waarin iedereen anders kijkt dan pakweg 20 jaar geleden. Toen bestonden er nog geen smartphones, speelden kinderen nog veel meer buiten dan nu en hadden we nog nooit van sociale media gehoord. 

Nu hebben we bijna allemaal een smartphone waarmee we nog steeds kunnen bellen maar die we veel vaker gebruiken om te internetten, mailen, appen en zelfs gamen. Smartphones beheersen ons leven en als gevolg daarvan kijken we veel meer dan vroeger dichtbij en naar beneden. Niet alleen als we jong zijn. Inmiddels geldt dat voor vrijwel alle leeftijden.

Brillenglazenfabrikant ZEISS speelt daarop in met een ZEISS Smartlife brillenglazen portfolio dat als het ware met je meegroeit. Het principe is steeds hetzelfde. De glazen worden afgestemd op modern kijkgedrag waarin de telefoon en de computer een grote rol spelen.   

Tegelijkertijd stellen leeftijdsverschillen andere en aanvullende eisen aan de brillenglazen. Op latere leeftijd verliezen we bijvoorbeeld het vermogen om te accommoderen waardoor het lezen zonder bril een probleem wordt. Zelfs als we jong zijn kunnen onze zwaarbelaste ogen wel een beetje extra ondersteuning gebruiken. 

Dus zorgt ZEISS dat er voor iedere leeftijd een aangepaste versie van de ZEISS Smartlife glazen is. Je opticien kan je dus als het ware begeleiden en past de brillenglazen steeds op tijd aan je leeftijd aan zodat je een leven lang zorgeloos haarscherp en ontspannen kunt kijken. 

Uit onderzoek blijkt dat brildragers van alle leeftijden blij en tevreden zijn met deze nieuwe brillenglazen van ZEISS. Dus welke leeftijd je op dit moment ook hebt, je kunt altijd instappen en met Smartlife glazen beginnen.       

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst