Oogmeting

Uitgebreide oogmeting,

Uw ogen zijn voor u en voor ons zeer waardevol en met die wetenschap worden uw ogen bij Optiek Kale nauwkeurig onderzocht. Iedere meting is echt een onderzoek. Een oogmeting om de sterkte te bepalen, oogdrukmeting, netvliesonderzoek en staaronderzoek  zijn bij ons standaard en altijd gratis.  Maak direct een afspraak

Bij Optiek Kale is een uitgebreide oogmeting t.w.v. € 27,50 altijd gratis

De oogmeting in 5 stappen 

1. Voormeting / nachtzichtmeting 

Het oogonderzoek begint met een voormeting + nachtzicht meting. Hiermee krijgen we een indicatie van de sterkte van uw ogen. We meten ook uw oogdruk; deze mag niet te hoog zijn. 

2. Uw wensen bespreken 

Uw leefstijl en persoonlijke wensen zijn bij ons uitgangspunt voor het kiezen van een nieuwe bril of contactlenzen. We bespreken bijv. of u veel buiten werkt of dat u juist veel achter een PC zit. Zo kunnen wij een product adviseren dat het beste bij u past! 

3. Uw sterkte bepalen 

We laten u van afstand door verschillende glassterkten naar een letterkaart kijken. Dit doen we bij beide ogen afzonderlijk en daarna bij beide ogen samen. U geeft aan welke letter het meest scherp is. Hierdoor krijgen we in beeld welke sterkte voor uw ogen de beste is. Indien nodig wordt de leessterkte gemeten. 

4. Uw ogen controleren 

Na de oogmeting doen we nog een aantal testen. We kijken hoe uw ogen samenwerken, of u diepte kunt zien en hoe uw pupillen bewegen. 

5. Samen een passende bril uitkiezen 

Tenslotte bespreken we de onderzoeksresultaten met u. Daarna laten we u verschillende monturen passen. Daarbij geeft u zelf aan welke het beste zit en welke u het mooist vindt. In dat montuur monteren wij het juiste glastype en uw bril is klaar! 

Optometrist 

Onze optometrist (HBO) is er voor meer diepgaande onderzoeken en houdt zich bezig met onderzoeken bij onder andere diabetespatiënten. Door onze goede samenwerking met huisartsen en oogartsen uit de regio en met onze optometrist staan wij garant voor de complete oogzorg. Uw ogen verdienen dat! 

 

voor u geselecteerd

OKN-winkel-2019-feb-2031-LR

‘u hebt last van staar’, ‘Oh en wat nu?’

OKN-winkel-2019-feb-1863-LR

De zonnebrillencollectie van Optiek Kale

silhouette

Silhouette

OKN-winkel-2019-feb-1967-LR

Multifocale brillen glazen

lenzen vloeistof

Probeer nu lenzen

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst