Opticien aan huis

Opticien aan huis service

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet naar Optiek Kale in Nunspeet komen? Dan komen wij naar u toe! Ook met onze ‘opticien aan huis’ service krijgt u de aandacht en kwaliteit die u van ons gewend bent!

Oogmeting

We doen bij u thuis in de vertrouwde omgeving een uitgebreide oogmeting. We doen een oogmeting om de sterkte te bepalen, een oogdrukmeting en staaronderzoek. Deze metingen zijn standaard en altijd gratis.

Briladvies

We hebben een grote collectie monturen bij ons, zodat u uitgebreid kunt passen en een goede keuze kunt maken. Wij geven u een advies voor passende glazen. Wanneer de bril klaar is komen wij opnieuw bij u thuis om de bril af te leveren.

Deze service is niet alleen voor klanten in Nunspeet, maar ook voor klanten in Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Doornspijk, Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Harderwijk. Voor meer informatie of voor het maken van een thuis-afspraak kunt u bellen 0341-253383

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst