Laagdrempelig

Laagdrempelig

Ons winkelpand aan de Laan hebben wij bewust een aantrekkelijke, uitnodigende look gegeven. Mensen die onze winkel passeren moeten het gevoel hebben dat ze bij ons altijd welkom zijn. Twijfelt u over uw zicht of wilt u een nieuw montuur? Loop dan gewoon even binnen. Uw entree is, net als onze benadering, altijd laagdrempelig!

Bij een bezoek aan onze winkel hoort altijd een gratis oogmeting! Omdat wij vinden dat uw ogen een kostbaar bezit zijn!

Voor kinderen kan de drempel van een optiekwinkel hoog zijn. Het krijgen van een bril is voor hen een grote verandering in hun jonge leven. Daarom stellen wij kinderen altijd eerst op hun gemak, zodat ze zonder spanning een montuur kunnen kiezen. We geven kinderen ook extra tijd om even te kunnen wennen aan het montuur. Ze moeten tevreden naar huis gaan met een bril waar ze trots op kunnen zijn!

Kortom: door onze winkel voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk te houden, gaan onze klanten met goed Zicht en een goed gevoel naar huis!

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst