Dé opticien voor de Veluwe

Dé opticien voor de Veluwe

Woon je bijvoorbeeld in Harderwijk, Elspeet ,Viethouten of Elburg; ben je met vakantie in ’t Harde, Uddel ,Doornspijk of Oldebroek , dan zit je goed. Want dan is Optiek Kale, dé opticien van de Veluwe, nooit ver weg. Want Optiek Kale in Nunspeet is een begrip op de Veluwe. Optiek Kale staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Met professionele medewerkers wordt gestreefd naar een prima oplossing voor alle oogproblemen. Wij zijn niet tevreden als de klant niet tevreden is. En lukt het niet in één keer? Dan blijven we zoeken naar een optimale oplossing. Het is niet voor niets dat we hoog scoren op klanttevredenheid!

Wij staan voor complete oogzorg: uitgebreide oogmeting, oogdruk meting, we onderzoeken de gezondheid van het oog en bij twijfel laten we een diepgaand onderzoek doen door onze optometrist Door deze optometrist wordt het oog ook van binnen zorgvuldig bekeken. Zo kunnen we u nog beter adviseren over de beste oplossing voor uw oogproblemen.

Dus woont of verblijft u in Nunspeet of omgeving, wij staan voor u klaar!

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst