Optiek Kale gaat voor ‘een goede band met de klant’

Optiek Kale gaat voor ‘een goede band met de klant’

Optiek Kale is al vijftig jaar een begrip in Nunspeet, Harderwijk, Elspeet, Elburg en ’t Harde. In gesprek met eigenaar Matthijs Knepper: “Wij bieden kwaliteit en service voor de totale oogzorg. Bij ons vind je altijd een passende bril, zonnebril of contactlenzen. Wij gaan voor een goede band met onze klanten, we hebben oog voor hen. Wij besteden veel aandacht aan goede oogzorg, daar stoppen wij graag onze energie in.

Brillen4kids

‘Brillen4kids’ is een nieuw concept bij Optiek Kale. “Het is een concept waarbij je als ouder een jaar lang geen zorgen hebt over de bril van je kind. Je betaalt een vast bedrag per maand gedurende een jaar. Daarvoor krijgt je kind een nieuwe bril. Maar daarnaast heb je geen kosten meer gedurende dat jaar. Ook al gaat de bril kapot of zijn er nieuwe glazen nodig. Er zijn bij dit concept een uitgebreide collectie en er zijn drie verschillende prijsklassen. Ik durf wel te zeggen dat wij met dit concept voor kinderbrillen de voordeligste zijn in de regio’, aldus Matthijs Knepper.

Vijftig jaar ervaring

Ons vijftigjarig bestaan hebben we gevierd. “En uiteraard is iedereen welkom in onze winkel aan de Laan in Nunspeet. Klanten kunnen hier binnenlopen voor advies over oogzorg. De oogmeting is gratis. We hebben monturen in verschillende prijsklassen. En ja, we zijn pas tevreden als de klant tevreden is.”

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst