Brillen 4 Kids, een concept van Optiek Kale

Brillen 4 Kids, een concept van Optiek Kale

Waarbij je als ouder een jaar lang geen zorgen hebt over de bril van je kind.

Hierbij worden de kosten gelijkmatig verdeeld. Gedurende het jaar wordt elke maand een vast bedrag betaald. Gaat de bril kapot dan krijgt je kind een nieuwe bril, maar ook andere kosten of het vervangen van de glazen worden uit dit bedrag betaald. Kinderen zijn beweeglijk en dan gebeurt er wel eens iets met de bril tijdens het spelen, voetballen of ravotten. Daarom hebben wij dit concept ontwikkeld. Als de bril kapot is en niet meer gerepareerd kan worden, wordt deze gratis vervangen. Dat geldt ook voor eventuele vervanging van nieuwe glazen! Met Brillen4kids! heb je keuze uit vier opties. De voordeligste variant begint met €13,50 per maand. Daarnaast is het mogelijk om voor de helft van de prijs een extra bril te krijgen. Net zo mooi en goed! Zo is er voor ieder kind en situatie een passende oplossing. In het verleden zag je nog wel eens dat kinderen het vervelend vonden om een bril te dragen. Tegenwoordig zijn de brillen zo gaaf, dat kinderen het gewoon stoer vinden om een bril te dragen! Kom voor zo’n bril naar onze winkel en laat u informeren over alle mogelijkheden!

*Op jaarbasis en incl. glazen. Bij BRILLEN4KIDS! geldt: max. 1 complete bril per looptijd en bij een leeftijd tot max. 12 jaar. Meerprijs voor receptglazen bedraagt € 3.50 p.m. of eenmalig € 40,00 op de complete bril.

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst