Multifocaal specialist.

Multifocaal specialist.

De ene multifocale bril is de andere niet. Zo zijn er speciale multifocale brillenglazen voor mensen die veel auto rijden. De glazen voor zo’n bril worden anders geslepen dan glazen voor een bril van iemand die een hele dag op kantoor zit. En ook voor iemand die de hele dag achter een computer werkt, kan een bril met anders geslepen glazen wenselijk zijn. Het is zelfs mogelijk om in het glas speciale plekken te maken voor het gebruik van de smartphone en Ipad.

De opticiens van Optiek Kale adviseren en bespreken met u wat het beste multifocale brillenglas is.
Waar gebruikt u de bril voor? Waar bestaat uw dag uit? Wat voor werk doet u? Wat verwacht u van de bril? Dit zijn allemaal vragen die u helpen om het goede multifocale glas te kiezen.
Er zijn heel veel kijk-oplossingen in verschillende prijsklassen. Wij van Optiek Kale denken graag met u mee. Wat is de beste oplossing in uw situatie.
Als u bij Optiek Kale niet kunt wennen aan uw nieuwe bril, zoeken wij met u naar de passende oplossing. U moet uw bril met plezier dragen. Zo zorgen we samen zo goed mogelijk voor uw ogen.

Wij werken met Zeiss glazen. Brillenglazen van zeer hoge kwaliteit. Wij worden voortdurend bijgeschoold en getraind om de laatste ontwikkelingen aan de klant over te brengen.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies bel voor Nunspeet 0341-253383 en Kampen 038-3328836

voor u geselecteerd

oogmeting aan huis

Optiek Kale komt naar u toe!

optiek-kale-webbeeld-home-5

Branderige ogen en slecht zicht achter de computer?

foto3

Haverkamp Optiek wordt (weer) Optiek Kale

OKN-winkel-2019-feb-1662-LR

Misleidende reclames, dure brillen

Optiek Kale Nunspeet

Torische contactlenzen

OKN-winkel-2019-feb-2005-LR

Optiek Kale, bekend en betrouwbaar

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst