Optometrist

Professioneel advies van onze optometrist,

Onze optometrist: Sabine Ooms

Uw ogen zijn een zeer waardevol bezit. Dat mag duidelijk zijn. En met die wetenschap verdienen uw ogen het om regelmatig nauwkeurig onderzocht te worden. Iedere oogmeting bij ons is dan ook een echt onderzoek. We laten geen kans onbenut om goede oogzorg te verlenen. Het bepalen van de juiste sterkte is meer dan een oogmeting. Er is ook de oogdrukmeting, het staaronderzoek en, indien nodig, de netvliescheck.

Onze optometrist Sabine Ooms (HBO) is er voor meer diepgaande onderzoeken. Zij houdt zich bezig met onderzoeken bij onder andere diabetespatiënten. Maar ook bij te hoge oogdruk (glaucoom) of bij slijtage van het netvlies (macula degeneratie). Met een OCT-scan kan zij de lagen van het netvlies en de binnenkant van het oog goed bekijken, zo kan zij u een professioneel advies geven.

Door een goede samenwerking van de huisartsen en oogartsen uit de regio met onze optometrist staan we garant voor de complete oogzorg. Uw ogen verdienen dat! Voor een uitgebreid onderzoek en/of diabeetonderzoek maakt u een afspraak met Sabine Ooms. U kunt deze afspraak maken in de winkel, per telefoon of e-mail . Voor een oogmeting kunt u ook bellen of mailen om een afspraak te maken. Of u komt naar onze winkel. Het team van Optiek Kale: Cisca, Ard, Kinga, Sabine, Joram, Thirza, Lara, Paul, Jolien en Matthijs, staat dan graag voor u klaar!

voor u geselecteerd

Oogzorg contactlenzen

‘mevrouw, u hebt last van staar’, ‘oh en wat nu?’

OKN-winkel-2019-feb-1863-LR

Disclaimer

OKN-winkel-2019-feb-1865-LR

Een goede zonnebril voorkomt Uv-schade!

OKN-winkel-2019-feb-1662-LR

De voordelen van Optiek Kale

lenzen vloeistof

Probeer nu lenzen

ZEISS-smartlife-foto

ZEISS Smartlife glazen

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst