Persoonlijk

Persoonlijk contact is vanzelfsprekend voor alle teamleden van Optiek Kale.

Een persoonlijke omgang met de klanten heeft bij ons de hoogste prioriteit! U bent bij ons niet zomaar op bezoek. U mag zich bij ons thuis voelen. Wij hechten veel waarde aan uw komst en uw persoonlijke wensen. Deze zijn het uitgangspunt voor onze adviezen. Binnenkomen in een winkel met veel brillen en moderne meetapparatuur kan een professionele indruk geven. Maar het personeel maakt het verschil! Onze teamleden Matthijs (eigenaar), Cisca, Niesanna, Ard, Kinga en optometrist Sabine nemen graag de tijd voor u. Zij willen u op een prettige manier adviseren, om daarna samen met u een goede keuze te maken.

Op de homepage, achter de knop ons team’, stellen onze teamleden zich graag aan u voor!

Ook als u aan huis gebonden bent, helpen wij u graag persoonlijk. Met onze mobiele meetapparatuur komen wij naar u toe. We nemen dan een grote hoeveelheid monturen mee, waaruit u een keuze kunt maken. U krijgt thuis gegarandeerd dezelfde kwaliteit en service als bij ons in de winkel!

Voor een thuisafspraak kunt u bellen naar: 0341 253 383. Over persoonlijk gesproken!

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst