Paul & Joe

PAUL & JOE is een Frans modemerk.

Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames en herenbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een beetje retro. De kleuren zijn trendy en de brillen zijn afgewerkt met een verfijning waar een modelbouwer jaloers op kan zijn!

Sophie Albou is het brein achter de PAUL & JOE brillen. Het merk is vernoemd naar haar twee zoontjes. Haar eigen persoonlijkheid is terug te zien in de collectie.

De damesmodellen zijn geschikt voor vrouwen die niet willen opgaan in de massa. De herenbrillen zijn wat stoerder, maar net zo kleurrijk en speels. Alle monturen worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Veel details zijn aangebracht aan de binnenkant van het montuur, waardoor de buitenkant rustig blijft. Daarbij wordt het logo bescheiden gebruikt. PAUL & JOE monturen hebben altijd een ingetogen en stijlvolle uitstraling!

Sinds kort heeft Optiek Kale in haar collectie ook vlotte kindermonturen van PAUL & JOE. Kom ze met uw kind bekijken aan de Laan in Nunspeet!

voor u geselecteerd

contactlenzen

Contactlenzen

ZEISS-smartlife-foto

ZEISS Smartlife glazen

oogmeting aan huis

Optiek Kale komt naar u toe!

opticien aan huis

Enkelvoudige brillenglazen.

OKN-winkel-2019-feb-1849-LR

Adres & openingstijden

pexels-ylanite-koppens-2008143

Een bril of contactlenzen?

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst