gloryfy

De brillensmederij van gloryfy unbreakable maakt onbreekbare monturen, deze zijn bekroonde (Red Dot Best of the Best en ISPO Award) brillen van de gepatenteerde speciale kunststof NBFX™. In 2011 zijn ze gestart met een kleine allround-sportbrillencollectie, tegenwoordig bieden wij een enorme keuze aan kleuren en monturen bij zonnebrillen, sportbrillen.

De bijzondere eigenschap van het materiaal waar de brillen van worden gemaakt: het breekt niet, gaat ook na extreme vervorming altijd terug naar de uitgangspositie, is airbag-veilig, heeft unieke optische eigenschappen (Abbe-getal 45 en Contour Lens Technology) en biedt dankzij het minimale gewicht absoluut draagcomfort. Geselecteerde modellen van de nieuwe collectie zijn bovendien voorzien van de gepatenteerde Inclinox-technologie! Deze innovatie maakt het zelf aanpassen van de pootjes mogelijk – de bril zit stevig vast bij actief bezigzijn en losjes bij ontspannen momenten.

De onbreekbare brillen zijn daardoor perfect voor elke leefsituatie en bieden bij sport, in het alledaagse leven en op reis meer comfort dan gangbare brillen. Maximale bescherming, hoogste draagcomfort, ongeëvenaarde glaskwaliteit en een onbreekbaar frame, lenzen en pootjes ronden het totaalpakket mooi af.

Wie denkt dat zoveel functionaliteit en techniek in een bril nadelig is voor de look, die heeft het mis. Van unbreakable-sportbrillen en -skibrillen tot modieuze Lifestyle-modellen en optische brillen biedt gloryfy voor elke levensstijl het juiste zicht, in combinatie met baanbrekend design! Veel internationale actiesportsterren en extreemsporters zweren al jaren bij de innovatieve brillen van gloryfy. De modellen van de gloryfy LIFESTYLE-collectie zijn regelmatig op de rode lopers en podia over de hele wereld te zien.

WIJ BIEDEN JOU DE PERFECTE BRIL VOOR ELKE LEEFOMGEVING – GEPRODUCEERD IN HET TIROLER ZILLERTAL

voor u geselecteerd

jf rey

J.F. Rey

foto2

Bijziendheid

nachtlenzen

Nachtlenzen

OKN-winkel-2019-feb-1561-LR

Persoonlijk

shutterstock_261237662

Voorkomen van lui oog bij kinderen.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst