Gratis meting tijdens
de Oogmeetweken!

Gratis oogmeting bij Optiek Kale

Tot eind oktober kunt u bij Optiek Kale, tijdens de oogmeetweken, gratis uw ogen laten meten. ‘Het is verstandig om regelmatig de ogen te testen of je nog goed ziet’ aldus Matthijs Knepper van Optiek Kale. ‘Je ogen gaan vaak heel geleidelijk achteruit, zonder dat je het echt merkt. Het is dan goed om objectief te kijken hoe goed je zicht nog is’. Een uitgebreide oogmeting door een gediplomeerde opticien kan dan helderheid geven of u nog optimaal ziet.

Bent u toe aan een bril? Bij Optiek Kale kunt u nu terecht voor een bril met goede enkelvoudige glazen vanaf € 159.

Of bent u toe aan een leesbril? Heeft uw bril nog de goede sterkte? Of past uw bril niet meer in het huidige modebeeld? Misschien is een bril met multifocale glazen voor u een aanrader? En wat betekent dat dan?

Multifocale bril

We zien steeds meer dat mensen boven de 50 moeite hebben met het snel schakelen van zien in de verte en zien dichtbij. Een multifocale bril kan hiervoor de oplossing zijn. Bij multifocale glazen lopen verschillende sterktes geleidelijk in elkaar over. Een ideale oplossing voor als de flexibiliteit van het oog afneemt. Het is soms wel even wennen aan een multifocale bril. ‘Er is wel een groot verschil in kwaliteit van multifocale glazen’ zo vertelt Knepper, ‘Wij adviseren vaak glazen van het fabricaat ZEISS, een topmerk in glazen. Zeiss Individual glazen hebben een gewenningspercentage van 99%. Dat wil bij andere merken wel eens aanzienlijk minder zijn’.  Maar onze specialisten kijken altijd wat voor u de beste oplossing is.

Bent u niet tevreden met uw multifocale bril? Tilt u uw bril op tijdens het lezen? Ervaart u hoofdpijn en/of vermoeide ogen en krijgt u te horen dat u moet wennen aan uw glazen?

Maak dan een afspraak bij Optiek Kale voor een second opinion voor uw huidige multifocale bril. Ruil nu uw verkeerd afgestelde multifocale glazen in: wij zorgen voor een betere kijkoplossing! Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden in de winkel.

Adviseren over een bril en over passende glazen is altijd maatwerk. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over uw nieuwe bril.

Bel voor een afspraak 0341-253383

 

 

 

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst