tot wel 75% korting op de mooiste brillen!

Optiek Kale, bekend en betrouwbaar, en sinds 1969 elk jaar in januari de knallende opruiming!

De opruiming is een jaarlijks terugkerende actie. Vanaf 15 januari hebben wij een uitgebreide collectie mooie brillen met kortingen tot 75%. Kom kijken en passen in de winkel!

Sinds 1969 is Optiek Kale gevestigd aan de Laan in Nunspeet. Gestart als familiebedrijf is Optiek Kale gedurende ruim 50 jaar doorgegroeid naar een moderne en professionele opticien. Toch zijn de waarden van het familiebedrijf nog steeds herkenbaar. Zorgvuldig, betrouwbaar en veel aandacht voor de klant zijn uitgangspunten bij de dienstverlening.

In 2004 nam Matthijs  Knepper de optiekwinkel van de familie Kale over en bouwde deze verder uit. Met een team van vijf gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten en een optometrist wordt de klant zo goed mogelijk geholpen. Een vast en hecht team, zodat de klant ook weet met wie hij of zij te maken heeft. ‘Dat vinden we belangrijk’ zegt Matthijs.

Bij ons word je als regel door één opticien geholpen die je ogen meet, je adviseert over je glazen, je helpt bij het uitzoeken van een bril. Geen ‘lopende band werk’ waarbij je van de ene medewerker wordt doorgeschoven naar de volgende. Zo bouwen wij een relatie op met de klant want bij brillen en contactlenzen gaat het niet alleen om het zien, maar ook om het ‘er uit zien’. Een bril bepaalt mee je uiterlijk, hoe je overkomt. Om daarover goed te kunnen adviseren moet je elkaar wel wat kennen’

Gezellig

‘Wij horen van klanten terug dat we een gezellige winkel hebben. Dat zit hem niet alleen in de inrichting, maar ook in de manier waarop we met onze klanten en met elkaar omgaan. Een goede onderlinge sfeer in het team werkt positief op de werksfeer en op de relatie met onze klanten’ zo vertelt Matthijs. De medewerkers zijn allen al meerdere jaren bij Optiek Kale werkzaam. Zij kennen hun klanten, staan voor hen klaar met service en advies. ‘We proberen altijd om mensen die binnen komen lopen direct te helpen. Lukt dat niet omdat je komt voor een oogmeting en we op dat moment we vol zitten met oogmetingen, dan maken we een afspraak. Ook kun je bellen of mailen voor een afspraak. We nemen altijd ruim de tijd voor een oogmeting, want dat is de basis voor een goed advies. Dat advies kan zijn dat de huidige glazen nog prima zijn, maar ook dat er andere glazen wenselijk zijn. Op het punt van glazen en lenzen zijn er veel mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om de verschillende alternatieven goed te bespreken, zodat de klant een afgewogen oordeel kan vormen en de voor hem of haar goede keuze kan maken.

Je kunt altijd bij ons binnenlopen aan de Laan in Nunspeet. Voor het maken van een afspraak kun je  bellen naar 0341-253383 of mailen naar info@optiekkale.nl 

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

    Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst