Bril online kopen?

Bril online kopen?

Het online kopen van producten in een webwinkel is inmiddels bij veel consumenten een gewoonte geworden. Deze mogelijkheid bestaat inmiddels ook in de optiekwereld. Bij diverse opticiens kan online in een webshop een bril gekocht worden.

Geen brillen webshop

Wij van Optiek Kale zijn daar terughoudend in. Liever geven wij in de winkel, of persoonlijk bij uw thuis (Optiek Kale ook Opticien aan huis), persoonlijk aandacht en advies bij de aankoop van uw bril. Het gaat hier immers niet om zomaar een product. Het gaat om een gezichtshulpmiddel waar de gezondheid van uw ogen en de kwaliteit van zien mee gemoeid zijn. Iemand die online koopt, maakt keuzes op grond van een eigen inschatting, waarbij de medische onderbouwing ontbreekt. Wij voeren  bij u eerst een uitgebreide oogmeting uit. Daarna komt u met behulp van onze kennis en advies tot de keuze van een montuur. U hebt dus alleen bij ons persoonlijk de zekerheid dat u een kwaliteitsproduct koopt, en ook de zekerheid dat uw zicht optimaal zal zijn!

Wel onze collectie online

Op onze website kunt u wel het grootste deel van onze brillencollectie bekijken. U ziet daar achter iedere merknaam een groot aantal monturen die wij van dat merk in huis hebben. Deze foto’s geven u thuis een goed beeld van de diverse keuzemogelijkheden die u bij ons hebt. Ook staat bij ieder montuur een prijsindicatie, zodat u vooraf kunt zien waar u aan toe bent.

Een bril moet je ervaren

Voor de werkelijke aanschaf van een bril is het altijd beter om naar de winkel te komen, of wij komen naar u toe. U krijgt dan altijd een persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding bij uw wensen. Ons personeel geeft u door haar ervaring en vakkennis adviezen die een duidelijke meerwaarde voor u hebben. Ook is het  bij de keuze van een montuur prettig, van iemand anders te horen of het montuur bij uw gezicht past. En u kunt ter plekke diverse brillen met elkaar vergelijken. De winkel is ook de enige plek waar u concrete productervaring kunt opdoen. U kunt daar immers zelf de monturen zien en voelen! Hoe zijn de kleuren in werkelijkheid? Heeft het montuur een prettig gewicht en een goed draagcomfort?

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel aan de Laan in Nunspeet, of maak een afspraak en wij komen persoonlijk bij u thuis. U vindt daar, samen met ons, ongetwijfeld een bril die het beste bij u past. Want daar gaat het toch om?

voor u geselecteerd

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383.  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst