Bifocale brillenglazen

Bifocale glazen

Bifocale brillenglazen herken je  aan het zichtbare leesgedeelte (halve maantje) op het brillenglas. Soms voldoen bifocale glazen beter dan multifocale glazen. Je hebt minder last van de geleidelijke overgang van veraf naar dichtbij. Bij het opzij kijken geven deze glazen een  groot en breed blikveld, zonder vertekening. Een bifocaal brillenglas corrigeert voor zowel dichtbij als veraf.

Trifocale glazen

Een trifocaal brillenglas is in zekere zin vergelijkbaar met een bifocaal glas, alleen heeft dit glas drie in plaats van twee segmenten. Het derde segment is heel smal en zit boven in het glas en is voor de middenafstand. De middenafstand is ongeveer 70 centimeter.

Bifocale glazen zijn er in verschillende uitvoeringen:

Curve Top/halve maan

De leesdelen in deze glazen hebben een gebogen bovenzijde, waardoor reflecties op de bovenrand van het leesdeel minder storend zijn.

Longline

Bij deze glazen heb  je een maximaal gezichtsveld voor dichtbij. Ze worden vaak gedragen bij werkzaamheden waar dichtbij een groot en vertekeningsvrij gezichtsveld vereist is. O.a. chirurgen en technisch tekenaars dragen deze glazen.

voor u geselecteerd

Zeiss digital

Digital glazen

optiek-kale-webbeeld-home-5

Branderige ogen en slecht zicht achter de computer?

Charmossas monturen

Charmossas

Wilfred Meuleman (4)

Wilfred Meuleman, Elburg

OKN-winkel-2019-feb-2014-LR

Vergeet je zonnebril niet!

Gerhard en Barbara

Gerhard en Barbara

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer, neem gewoon even contact op of kom langs!

Maak online een afspraak

Tijdens openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0341-253383 (Nunspeet) of 038-3328836 (Kampen).  Uiteraard kunt u altijd langskomen bij de optiek, u bent van harte welkom!

Mijn reserveringen

Productnaam Eenheidsprijs
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst